Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan mot Bale: ”Har han ingen värdighet?”

Starka reaktioner efter bilderna på stjärnan.
Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅN

Gareth Bale har inte spelat för Real Madrid sedan den 24 juni.

Trots det lyckas han skapa stora reaktioner – från bänken.

”Har han ingen värdighet eller önskan att spela fotboll?”, skriver spanska journalisten”, Ruben Jimenez.

”De värsta bilderna på honom som Madridspelare?” skrev Madridtidningen Marca i helgen om Gareth Bale. För fjärde matchen i rad blev Bale kvar på bänken för Real Madrid när laget slog Alavés på fredagskvällen.

Bilder på när Bale satt på läktaren med ansiktsmask över ögonen och såg ut att sova spreds på sociala medier, och väckte stor ilska.

”Går inte att räddas i Real Madrid”

Nu kritiseras 30-åringen på nytt.

Under gårdagens match mot Granada fångades han på bild igen. Den här gången sågs han hålla händerna som en kikare med en toarulle i handen. Marca beskriver det som att Bale ”gjorde flera barnsliga gester mot planen”.

”Det är tydligt att Bale inte går att räddas i Real Madrid. Om han fortfarande har en droppe fotboll kvar i skorna är det upp till honom att bestämma. Hans agent insisterar på att han kommer att slutföra sitt kontrakt med klubben, och det löper inte ut förrän 2022. Har han tänkt skratta på bänken fram till dess? Har han ingen värdighet eller önskan att spela fotboll?”, säger tidningens journalist Ruben Jimenez till Nettavisen.

https://twitter.com/LaLigaLowdown/status/1281900775422267397

 

 

Så här såg det ut i maj när New York-företaget Eagle Hawk testade att desinficera arenor och rinkar med drönare.