Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda orden till Lionel Messi: ”Där är dörren”

Lionel Messi har haft ett stormigt år med flera konflikter.Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN
Quique Setién blev inte kvar länge i Barcelona.Foto: POWER SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK / POWER SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Lionel Messi hamnade i bråk med sin förra tränare.

Nu berättar Cadena Ser vad som sades i en het diskussion mellan Messi och Quique Setién.

Setién, mycket arg, reagerade med att säga åt Barça-kaptenen att: 'Där är dörren om du inte gillar vad jag säger'”, skriver den spanska radiokanalen om bråket.

Barcelona har haft en kaotisk sommar som till sist mynnade ut i att presidenten Josep Maria Bartomeu avgick i slutet av oktober.

Inte heller våren var särskilt lugn för Barcelona och klubben gjorde sig av med tränaren Ernesto Valverde trots att man ledde La Liga och hade tagit sig vidare i Champions League.

In kom Real Betis tidigare succétränare Quique Setién men han blev inte långvarig i klubben efter att ha kommit på kant med spelarna. I slutet av juni hamnade han i en hetsig diskussion i omklädningsrummet efter 2-2 mot Celta Vigo.

I en video sågs Lionel Messi vägra ta emot instruktioner från tränaren och nu rapporterar den spanska radiokanalen Cadena Ser om vad som hände i bråket där flera spelare kände sig förolämpade.

Quique Setiéns ord till Lionel Messi

”Källor nära omklädningsrummet berättar att Messi – på grund av vad han ansåg vara brist på respekt för omklädningsrummet – höjde rösten”, skriver Cadena Ser och fortsätter:

”Han tillrättavisade tränaren för hans ord och bad honom respektera en grupp spelare som hade vunnit allt. Setién, mycket arg, reagerade med att säga åt Barça-kaptenen att: 'Där är dörren om du inte gillar vad jag säger'”

Quique Setién blev inte långvarig som tränare i Barcelona och ersattes av Ronald Koeman efter säsongen 2019/2020. Lionel Messi uppskattade inte hans ord efter matchen mot Celta Vigo.

”Messis reaktion, enligt källorna, var att titta på tränaren och le på ett sätt som visade medkänsla, medveten om att Setiéns tid i Barcelona snart var över”, skriver Cadena Ser.