Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda domen: Isak får nolla (!) i betyg

Foto: JOAQUIN CORCHERO/SHUTTERSTOCK / JOAQUIN CORCHERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JOAQUIN CORCHERO/SHUTTERSTOCK / JOAQUIN CORCHERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Alexander Isak fick nöja sig med 75 minuter på planen i mötet med Alavés.

Nu får svensken svala betyg i spansk press.

AS ger Isak en nolla.

I förra veckans match mot Rijeka i Europa League fick Alexander Isak chansen från start, men slutade mållös. Real Sociedad gav honom förtroende på nytt i söndagens ligamöte med Alavés. Medan landslagskollegan John Guidetti fick se matchen från bänken.

Likt tillställningen i Europa League lyckades Isak inte få till någon fullträff, utan fick nöja sig med 75 minuters spel och några halvfarliga chanser.

Efter matchen som slutade 0-0 går kritiker i Spanien hårt åt 21-åringen. AS ger honom, tillsammans med Alavés Rodrigo Battaglia som fick syna det röda kortet, en nolla i betyg. Marca delar ut ettor till ett gäng spelare, däribland Alexander Isak.

Missade chansen att gå upp i topp

”När det gäller mål går Isak inte igenom sin bästa period just nu”, skriver Mundo Deportivo och menar att tvärtemot förra året hamnar Isak fel i positioner för att kunna näta. I fjol blev det nio mål på 37 matcher i ligan för anfallaren, i år har han hittills slagit till två gånger på nio matcher.

Slutresultatet innebär att Sociedad missar möjligheten att återta serieledningen. Laget ligger just ni tvåa i La Liga bakom Atlético Madrid.

Therese Strömberg: ”Var helt och hållet Maradonas helg”