Leo Messis nya tatuering väcker starka känslor. Foto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USALeo Messis nya tatuering väcker starka känslor. Foto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Leo Messis nya tatuering väcker starka känslor. Foto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Tatueringen är en kärleksfull gest till frun Antonella. Foto: VICTOR R. CAIVANO / AP TT NYHETSBYRÅNTatueringen är en kärleksfull gest till frun Antonella. Foto: VICTOR R. CAIVANO / AP TT NYHETSBYRÅN
Tatueringen är en kärleksfull gest till frun Antonella. Foto: VICTOR R. CAIVANO / AP TT NYHETSBYRÅN
För bara sju år sen hade Messi inga tatueringar alls. Foto: REIS/FAME PICTURES / STELLA PICTURESFör bara sju år sen hade Messi inga tatueringar alls. Foto: REIS/FAME PICTURES / STELLA PICTURES
För bara sju år sen hade Messi inga tatueringar alls. Foto: REIS/FAME PICTURES / STELLA PICTURES

Här avslöjas Messis nya intima tatuering

Publicerad

Leo Messi poserade i bar överkropp efter segern mot Espanyol i helgen.

Då avslöjades hans nya tatuering.

Och den väcker just nu starka känslor på sociala medier.

Neymar har lämnat, men Barcelona går ändå fram som en maskin i säsongsinledningen.

2-0 mot Real Betis.

2-0 mot Alavés.

Och, nu i helgen, 5-0 mot lokalrivalen Espanyol.

Leo Messi har redan gjort fem mål, men just nu är det inte hans prestationer på planen som diskuteras i sociala medier. I stället handlar det om en ny tatuering.

Leo Messi tatuerad på magen

Efter vinsten mot Espanyol skickade Messi ut en bild till sina 89 miljoner följare på Facebook. ”Bra seger i Barcelona-derbyt”, skrev han.

30-åringen poserade i bar överkropp och den som tittade noggrant kunde då se att han skaffat sig en ny – på gränsen till intim – tatuering. Ett par röda läppar hade förevigats långt, långt ner på hans mage, precis ovanför kalsongkanten.

https://www.facebook.com/leomessi/photos/a.301943896491878.81719.176063032413299/1958681524151432/?type=3&theater

Daily Mirror rapporterar att Messi skaffade tatueringen i somras och att det är hans frus Antonella Rocuzzos läppar som har avbildats på magen.

”Den symboliserar att han alltid har sin frus kyssar med sig, vart han än går”, skriver Daily Mirror.

Leo Messi har inte kommenterat

Reaktionerna? Många tycker att det är en vacker, kärleksfull gest av Messi – andra menar att är pinsam och "trashy".

Leo Messi själv har inte kommenterat tatueringen alls, utan verkar vara fullt fokuserad på den första gruppspelsmatchen i Champions League. Barcelona tar emot Juventus hemma på Camp Nou tisdag kväll klockan 20.45.

De två andra motståndarna i grupp D är grekiska Olympiacos och portugisiska Sporting.

Tatueringen som väcker känslor.

 

LÄS ÄVEN: Storbråk i Bayern München – Lewandovski på väg bort? 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag