Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Messis beslut – efter klubbryktena

...efter diskussioner med frun Antonela Roccuzzo
Foto: FRANCISCO SECO / AP TT / NTB SCANPIX
Foto: MANU FERNANDEZ / AP TT NYHETSBYRÅN

Lionel Messi uppgavs överväga att lämna FC Barcelona. 

Men nu ser stjärnan ut att stanna – bland annat efter diskussioner med frun Antonela, skriver argentinska El Sol.

Många anser kanske att FC Barcelonas säsong skulle kunna summeras som en godkänd insats, efter att ha vunnit ligan och supercupen. 

Men det räcker inte för de katalanska fansen. Barça rök i Champions League-semifinalen mot Liverpool och förlorade finalen i spanska cupen mot Valencia. 

Nu uppger spanska medier att tränaren Ernesto Valverde kan vara på väg att sparkas, och fixstjärnan Lionel Messi har kopplats ihop med en flytt till Manchester City. 

Därför stannar Messi i Barcelona

Men enligt argentinska El Sol ska 31-åringen ha bestämt sig för att stanna kvar på den spanska nordostkusten ett tag till. Anledningen ska bland annat vara att frun Antonela Roccuzzo ogärna flyttar från Barcelona, och ser det som det bästa beslutet för familjen att stanna kvar. 

Messi har även dragit i gång en restaurangverksamhet i turistområdet Castelldefels, strax söder om Barcelona, och anfallaren vill helst inte överge projektet redan nu. 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger