Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han uppges bli Neymars efterträdare i Barcelona

Gustavo Maia.Foto: Sport TV/Skärmdump
Foto: MANU FERNANDEZ / AP TT NYHETSBYRÅN

Barcelona kan ha hittat en ersättare till Neymar. 

Gustavo Maia, 19, uppges vara klar för storklubben. 

”Barça” kommer att betala runt 40 miljoner kronor för brassen, enligt Goal.  

Det är fotbollsajten Goal som kommer med uppgifterna gällande Barcelonas jakt på en ersättare till Neymar, 28. Spanska giganten har förra året försökt locka tillbaka brassen men då krävde PSG en enorm summa pengar och affären blev till slut inte av. Och med tanke på de ekonomiska problemen som Barcelona kämpar med ser det mer eller mindre kört för en Neymar-comeback. 

Men nu verkar La Liga-giganten ha hittat en ersättare – och det i form av en brasse också. 

”Vet inte”

Goal skriver att Sao Paulos supertalang Gustavo Maia, 19, är klar för ”Barça”. Den offensive yttern uppges kosta närmare 40 miljoner kronor och förväntas ansluta i början av nästa säsong. 

– Vi är övertygade om att Barcelona kommer att göra klart övergången. De har sänt några signaler i går (måndag) och Maia har börjat ta spanska lektioner för att vara redo, säger agenten Danilo Silva. 

Däremot verkar Sao Paolos klubbdirektör inte lika övertygad. 

– Om han går dit eller inte, det vet vi inte. Sist jag pratade med dem så verkar det vara långt i från klart, säger Alexandre Passaro.