Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Haalands val – ett bakslag för United

Foto: EIBNER-PRESSEFOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/EIBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: RICHARD HEATHCOTE / STELLA PICTURES / PA

Storklubbarna rustar för ett miljardkrig om Erling Braut Haaland. 

I slutändan är det norrmannen själv som bestämmer utgången – och enligt spanska ABC har 20-åringen redan gjort sitt val. 

Den norska supertalangen har inte ens spelat en säsong för Bundesliga-klubben Borussia Dortmund, men omges sedan länge av flyttrykten till klubbar av större kaliber. 

Enligt uppgifter i England och Tyskland var Manchester United länge ett aktuellt val för Haaland i vintras, när det alltså i stället slutade med en flytt till Dortmund. 

United uppges fortfarande ha Haaland på sin radar för mer långsiktiga inköp, men väntas få konkurrens av PSG, Chelsea, Liverpool och Real Madrid. Och enligt spanska ABC är det de sistnämnda som ligger bäst till just nu. 

Tidningen skriver att Erling Haaland har bestämt sig för att gå till det spanska huvudstadslaget när han väl lämnar Borussia Dortmund. 

Haalands kontrakt med Dortmund går u