Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gareth Bale sågas: ”Är så han framstår”

Sportklubben med bland annat internationell fotboll.
Foto: USA TODAY NETWORK / BRAD PENNER-USA TODAY SPORTS/SIP SIPA USA
Foto: LEONARDO PRIETO / IMAGO IMAGES / ACTION PLUS WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Wales.

Golf.

Real Madrid.

Det är i tur och ordning det viktigaste i Gareth Bales liv.

I alla fall om man ska tro den tidigare Real-anfallaren Predrag Mijatović.

– Det är så han framstår, dundrar montenegrinen i radioprogrammet El Larguero, enligt AS

Det vill sig inte riktigt för Gareth Bale i Real Madrid den här säsongen heller. 

I somras klargjorde Zinedine Zidane med all tydlighet att han ville sälja 30-åringen. I juli var Bale så gott som klar för en kinesisk klubb, men affären sprack i sista stund och Bale blev klar i Spanien när transferfönstret stängde.

I säsongsinledningen var 30-åringen plötsligt given i Zidanes lag, bara för att återigen drabbas av vadproblem. Problem som hållit Bale utanför matchtruppen de senaste matcherna.

– Jag tycker att Bale verkar vara en märklig person. Jag känner inte honom personligen, men när jag läser vad han säger framstår han som konstig, säger den tidigare Real Madrid-anfallaren Predrag Mijatović. 

Gareth Bale sågas efter orden

Under onsdagen gjorde Gareth Bale en uppmärksammad intervju med The Telegraph där han påstod sig ”leva i en bubbla”, inte veta vem som är Storbritanniens premiärminister och att han bara är intresserad av golf. 

– Jag vet till 99% inte vad brexit handlar om. Jag vet inte ens vem som är premiärminister om jag ska vara helt ärlig. Jag har ingen aning, säger Bale enligt Fotbollskanalen

Ett uttalande som Predrag Mijatović är kritisk till. Montenegrinen menar att Bale tycker matcherna med landslaget är viktigare än Real Madrids. 

– Det första han tänker på är Wales, sedan golf och sedan Real Madrid, säger han. 

– Du vet aldrig när du kan räkna med honom. Du vet aldrig om han är omotiverad eller skadad, men vi kommer få se honom bli bättre och bättre ju närmare vi kommer landslagsuppehållet, säger Predrag Mijatović.