Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gareth Bale petas efter kritiserade bilderna

Gareth Bale petas när Real Madrid möter Leganes.Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅN

Gareth Bale har kritiserads hårt för sitt nonchalanta beteende under den senaste tiden. 

Nu petas walesaren ur truppen när Real Madrid spelar sin sista La Liga-match. 

När Real Madrid säkrade La Liga-titeln satt Gareth Bale på bänken – något han har fått vänja sig vid under hela säsongen. 

Anfallaren har bara fått göra två framträdanden under de tio matcher som Real Madrid har spelat efter omstarten. 

Bale har skapat stora rubriker under de senaste veckorna. Bilder på när Bale satt på läktaren med ansiktsmask över ögonen och såg ut att sova spreds på sociala medier och har väckt stor ilska världen över. 

”De värsta bilderna på honom som Madridspelare?” skrev Madridtidningen Marca. 

Även Hazard saknas

Några dagar senare kritiserades stjärnan på nytt. Mot Granada sågs han hålla händerna som en kikare med en toarulle i handen.

När Real Madrid firade titeln genom att slänga tränaren Zinedine Zidane upp i luften syntes Bale stå med armarna i kors. 

Zidanes förtroende för Bale är skadat – och det syns tydligt när walesaren inte ens finns med i den trupp som fransmannen har tagit ut till säsongens sista La Liga-match mot Leganes. 

Även Eden Hazard saknas i den 22-manna trupp som är uttagen. 

https://twitter.com/LaLigaLowdown/status/1281900775422267397?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1281900775422267397%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fsport%2Ffotboll%2Fla-liga%2Filskan-mot-bale-har-han-ingen-vardighet%2F