Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten: ”Bett sin agent att lösa det”

Foto: BAGU BLANCO / REX/IBL
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

John Guidetti har det tufft i Alaves.

Nu uppges han vilja lämna klubben i januari.

Föredragen ny klubbadress?

Feyenoord, enligt experten i Fox, Hans Kraay Jr. 

– Han har bett sin sin agent att lösa det i januari, säger han. 

John Guidetti har en tung höst bakom sig.

Anfallaren har fött nöja sig med korta inhopp i Alaves - och i lördagens match mot Barcelona saknades Guidetti i matchtruppen. 

Nu kan ett klubbyte vara aktuellt.

Enligt den holländske tv-experten Hans Kraay jr har John Guidetti bett sin agent att ordna en flytt till Feyenoord i januari. Det säger Kraay jr i en sändning. 

John Guidetti gjorde stor succé i just Feyenoord säsongen 2011/2012 dit han var utlånad från Manchester City. Guidetti gjorde då 20 mål och sex assist på 23 matcher. 

Uppgifter: Guidetti vill till Feyenoord

Tidigare har Marca rapporterat att Real Zaragoza och Albacete, båda hemmahörande i spanska andraligan, vill värva Guidetti i januari.

Anfallaren själv beskrev sin situation i Alaves så här i samband med landslagssamlingen i november:

– Man vill alltid spela fotboll. Men många tror alltid att vi (spelarna) alltid bestämmer helt själva – det är inte så det funkar riktigt. Människor måste förstå att det inte är vi som bestämmer själva. Jag kan inte bara säga att jag vill göra si och så. Jag är ägd av en klubb och de betalar min lön och de bestämmer vad jag ska göra.