Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter ”förnedringen” – Zidane kan få gå

Foto: FOTOSTAND / WAGNER VIA WWW.IMAGO-IMAGES.D / IMAGO IMAGES/FOTOSTAND WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: MANUEL LORENZO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ett division 3-lag slog ut Real Madrid ur spanska cupen under onsdagen.

En ”förnedring” enligt spansk press.

Nu kan Zinedine Zidanes dagar som tränare i klubben vara räknade, uppger Marca.

Det var Alcoyano från tredjedivisionen som skrällde rejält under onsdagskvällen. Laget slog storklubben från Madrid med 2-1, trots att de bara var tio man på planen i slutskedet av matchen.

– Jag tar på mig det. Spelarna försökte och om vi hade gjort ett andra mål, så hade det varit en annan match, men så är fotbollen. Jag tar på mig ansvaret. Vi är utslagna, säger tränaren Zinedine Zidane efter matchen enligt Marca.

– Jag tycker spelarna gjorde det de kunde.

Kan få lämna

Spansk press går hårt åt Real efter uttåget i cupen.

”Ingen kommer undan den här pinsamheten” och ”förnedring”, skriver Marca. Enligt tidningen kan Zinedine Zidane få lämna klubben. Real vill inte ta ett hastigt beslut nu, men tittar på att ta in en ny tränare till sommaren.

Zidane har nyligen fått kritik för att han inte ger unga spelare chansen. Supertalangen Martin Ödegaard vill nämligen lämna och uppges vara nära att lånas ut till Real Sociedad på nytt.