Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förd till sjukhus efter smäll i toppmatchen

Sergio Busquets undersöks under matchen.
Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC SHUTTERSTOCK
Busquets fick bryta matchen.
Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC SHUTTERSTOCK

Barcelona spelade 0-0 mot Atlético och bjöd in Real Madrid i titelkampen.

Nu kommer nästa bakslag.

Sergio Busquets fick föras till sjukhus efter huvudsmällen och riskerar att missa flera matcher, skriver AS.

Vare sig Barcelona eller Atlético Madrid lyckades få hål på den andre och den upphaussade seriefinalen på Camp Nou slutade 0-0.

En seger för... Real Madrid.

Den regerande mästaren, som ligger trea i tabellen med en match mindre spelad, har nämligen allt i egna händer efter krysset i Katalonien. Om de vinner söndagens match mot Sevilla är andalusierna avhängda från titelstriden och Real Madrid går upp i serieledning, på samma poäng som stadsrivalen Atlético.

Det vill säga: Real Madrid påverkar sitt eget öde framöver och om de vinner sina återstående fyra matcher så tar de hem ligatiteln även i år, alldeles oavsett hur det går för Atlético.

Om de båda rivalerna skulle sluta på samma poäng går titeln till Real, då det är inbördes möten som räknas vid ett sådant scenario.

Uppgifter: Sergio Busquets till sjukhus

Under lördagskvällen kommer oroväckande rapporter från AS. Enligt den huvudstadsbaserade tidningen ska Sergio Busquets ha förts till sjukhus efter matchen.

Mittfältaren kolliderade med Stefan Savic i en nickduell och fick en smäll mot huvudet. Efter att ha fått vård i flera minuter vid sidan av planen såg det ett tag ut som att Busquets skulle återvända, men snart signalerade han mot bänken han att matchen var över för hans del.

Enligt AS rör det sig troligen om en hjärnskakning, vilket skulle innebära att han sannolikt missar Barças kommande två matcher mot Levante och Celta Vigo. Tidningen skriver vidare att testsvaren från Busquets läkarundersökning bör komma inom de närmaste 24 timmarna.