Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det är hans dröm att spela för Real”

Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: ANTHONY DIBON / ICON SPORT BILDBYRÅN

Ryktena vill aldrig upphöra.

Och Zinedine Zidane stänger knappast dörren för att värva Kylian Mbappé till Real Madrid.

– Han har alltid sagt att hans dröm är att en dag spela för oss, säger tränaren.

Under sommaren intensifierades rapporteringen kring Kylian Mbappés eventuella flytt till Spanien.

Den blott 20-årige superstjärnan, som har gjort 69 mål och 36 assist på sina 97 matcher i Paris Saint-Germain, uppgavs ett tag vara överens med den spanska jätteklubben. Enligt uppgifter i Spanien skulle prislappen landa på sanslösa 3,25 miljarder kronor.

En summa som med marginal skulle göra fransmannen till tidernas dyraste fotbollsspelare. Men det blev som bekant ingen övergång. 

Inte den gången, i alla fall. 

Real Madrid har knappast gett upp hoppet om att kunna köpa loss anfallaren och under tisdagen mötte klubbens tränare Zinedine Zidane pressen inför Champions League-mötet med Galatasaray.

Zidane om Bale-ryktet: ”Löjligt”

Och visst kom Mbappés namn på tal.

– Det är han som avgör. Just nu spelar han i PSG och vi får se vad som händer. Men han har alltid sagt att hans dröm är att en dag få spela för Real Madrid, säger Zidane enligt Marca.

Under presskonferensen fick den franske tränaren också frågor om Gareth Bale. Den walesiske 30-åringen uppges ha en usel relation med Zidane och kräva att få lämna klubben redan i januari.

Zidane förnekar att det ska vara en frostig relation mellan honom och Bale.

– Det ska fansen veta, att det är spelaren som drabbas. De måste tänka positivt. Det sägs att jag vill att Bale ska lämna i januari, men det är löjligt. Jag vill att han ska stanna här över hela säsongen, säger Zinedine Zidane.