Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför kan inte Barça bli av med Griezmann

Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN

Miljardvärvingen Antoine Greizmann har inte fallit väl ut i Barcelona.

Nu letar klubben efter potentiella köpare – för att frigöra pengar till andra värvningar – men ingen klubb nappar på den snart 30-årige dyra fransmannen, enligt sajten okdiario.

Barcelona och Antoine Greizmann har inte varit en lyckad kärleksaffär. Fransmannen kom som en otroligt stor värvning när Barcelona köpte in honom för över en miljard kronor från Atletico Madrid sommaren 2019. Men det har inte blivit en dundersuccé och Barcelona har velat bli av med honom ett tag.

Problemet ska vara att han tjänar alldeles för mycket och är för dyr, vilket gör att ingen annan klubb är villig att betala de enorma summorna som krävs, enligt sajten okdiario

Den katalanska klubben försökte att sälja Greizmann i vintras, för att frigöra kapital för en värvning av Memphis Depay från Lyon, men de misslyckades att hitta en villig köpare.

De klubbarna som ses som fransmannens eventuella hållplats sägs vara Manchester United och PSG. Problemet är att Manchester United har Jadon Sancho högst upp på sin önskelista. Samtidigt intensifierar PSG sin jakt på Messi.