Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dagens möte – som avgör stjärnans öde

Foto: ÁLEX CáMARA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / ÁLEX CáMARA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ousmane Dembélé har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Barça. 

Nu skriver Sport att fransmannens framtid kommer att avgöras på ett möte under onsdagen. 

– Ousmanes karriär styrs inte av pengar, säger agenten Moussa Sissoko till RMC Sport. 

Turerna kring Ousmane Dembélé har varit många och den tidigare prestigevärvningen har varit skadeförföljd och ryktats lämna Barça i flera omgångar. 

Den senaste tiden har det däremot talats om en kontraktsförlängning och Barça ska ha erbjudit fransmannen ett kontrakt men ännu inte fått svar på förslaget. Dembélé uppges behöva gå ner i lön för att klubben ska ha råd att ha kvar honom. 

Agentens svar

Skulle parterna inte nå en överenskommelse riskerar Dembélé att lämnas utanför Barcelonas trupp, något som inte uppskattas av hans agent. 

– Det är ett sätt att försöka sätta press som inte funkar på människor som vi. Det kanske fungerar med agenter som är vänner till Barça men i mitt fall är jag här för att företräda min spelares intressen, säger agenten Moussa Sissoko till RMC Sport.  

Han menar också att Barcelona borde gå med på att diskutera stjärnans krav. 

– Vi är inte här för att göda diskussionen på sociala medier men du måste vara ärlig. Ja, vi har hårda krav, men vi har redan visat att Ousmanes karriär inte styrs av pengar, då skulle han inte vairt gär. Om Barça varit intresserade av att förhandla kunde de försökt att sitta ner med oss för att diskutera, men det finns ingen förhandling. Bara Hot. 

Skulle Dembélé inte förlänga sitt kontrakt återstår för Barcelona att sälja spelaren i januari - annars kan han lämna klubben gratis under. 

Vidare skriver Sport att Barçaledningen, med Xavi och Laporta i spetsen, kommer att ha ett möte under onsdagen. Där kommer det att avgöras hur klubben kommer att hantera situationen.