Foto: NURPHOTO - S / ISA SAIZ/NURPHOTO/SIPA USA/IBL SIPA USAFoto: NURPHOTO - S / ISA SAIZ/NURPHOTO/SIPA USA/IBL SIPA USA
 Foto: NURPHOTO - S / ISA SAIZ/NURPHOTO/SIPA USA/IBL SIPA USA

Cristiano Ronaldo har blivit pappa igen

Publicerad

Cristiano Ronaldo har blivit pappa på nytt.

Twitter har den portugisiska fotbollsstjärnan bekräftat tillskottet – hans första med flickvännen Georgina Rodriguez.

"Alla är väldigt glada", skriver han.

I juli i år avslöjade Cristiano Ronaldo att han och Georgina Rodriguez väntade barn. 

Ronaldo har sedan tidigare tre barn sedan han i somras blev pappa till ett tvillingpar som föddes av en surrogatmamma från USA.

– De är underbara, jag är överlycklig, sa Ronaldo då. 

Nu har han också fått sitt första barn tillsammans med flickvännen Georgina Rodriguez. 

Ronaldos nya babylycka

På Twitter har den portugisiska fotbollsstjärnan lagt upp en bild på honom själv, sin son Cristiano junior och flickvännen Georgina Rodriguez. 

I famnen på Georgina Rodriguez skymtar huvudet på parets första barn – en dotter – tillsammans. 

"Alana Martina är född! Både Geo och Alana mår bra! Alla är väldigt glada!" skriver han på Twitter.

https://twitter.com/Cristiano/status/929807173806448646

 

Georgina Rodriguez: "Jag älskar barn"

Tidigare har Ronaldo sagt att hans äldsta son, Cristiano Ronaldo jr, vill ha sex syskon.  

– Han vill att jag ska ha sju barn, det magiska numret, och det tycker jag låter bra, sa Ronaldo då enligt den portugisiska tidningen Vivas.

Georgina Rodriguez har konsekvent skytt medierna sedan hon blev tillsammans med Ronaldo. Men tidigare i sommar öppnade hon upp sig för spanska tidningen Hola. 

– Jag är en väldigt familjekär typ, jag älskar barn, naturen och djur. Jag har redan en katt som är tretton år gammal, och han är min bäste vän, sa hon då. 

Rodriguez pratar också i intervjun om vilket slags personer som hon vill ha i sitt liv. 

– Jag gillar att omge mig med människor som inspirerar mig att bli en bättre människa varje dag och som ger mig en bra energi, säger Rodriguez. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag