Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bomben: Neymar vill få till helt galen affär

Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES
Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES

I augusti lämnade Neymar Barcelona för Paris Saint-Germain för 2,2 miljarder.

Bara sju månader senare drömmer brassen om en återkomst till Katalonien, skriver El Mundo Deportivo

När Neymar skrev på för PSG blev 26-åringen tidernas dyraste fotbollsspelare. Men enligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo, med bas i just Barcelona, har tiden i Paris inte blivit vad Neymar hoppades på.

Enligt tidningen har spelaren vantrivts från dag ett i Frankrike och är utöver det förbluffad över kvaliteten på den franska ligan, som är lägre än vad Neymar väntade sig. 

Det har fått Neymar att sondera marknaden för en återkomst till inga mindre än just Barcelona. Enligt El Mundo Deportivo har Neymar uppmärksammat Barcelona på att han vill återvända till klubben, och ska ha meddelat Barça om sina planer samma dag som Paris Saint-Germain slogs ut ur Champions League av Barcelonas ärkerival - Real Madrid. 

Uppgifter: Neymar vill återvända till Barça

Enligt tidningen ska Neymar sakna sina lagkamrater i Barcelona, där han blev god vän med både Leo Messi och Luis Suarez, och har dessutom erkänt att han var envis som gärna ville ta klivet ut ur Leo Messis skugga.

Neymar befinner sig just nu i Brasilien där han genomgått en operation efter att ha brutit ett ben i foten när han trampade snett i PSG:s seger mot Marseille för två veckor sedan. 

Om sex veckor väntas Neymar genomgår en undersökning hos sin klubb som efter det tar ett beslut om huruvida superstjärnan ska återvända till träning med laget. 

Neymar siktar på att vara tillbaka i fullt slag till Brasiliens första gruppspelsmatch i VM i Ryssland. Den spelas i mitten av juni. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!