Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURESFoto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES
 Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES
Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURESFoto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES
 Foto: PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST / PHILIPPE PERUSSEAU/REX/SHUTTERST REX FEATURES

Bomben: Neymar vill få till helt galen affär

Publicerad

I augusti lämnade Neymar Barcelona för Paris Saint-Germain för 2,2 miljarder.

Bara sju månader senare drömmer brassen om en återkomst till Katalonien, skriver El Mundo Deportivo

När Neymar skrev på för PSG blev 26-åringen tidernas dyraste fotbollsspelare. Men enligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo, med bas i just Barcelona, har tiden i Paris inte blivit vad Neymar hoppades på.

Enligt tidningen har spelaren vantrivts från dag ett i Frankrike och är utöver det förbluffad över kvaliteten på den franska ligan, som är lägre än vad Neymar väntade sig. 

Det har fått Neymar att sondera marknaden för en återkomst till inga mindre än just Barcelona. Enligt El Mundo Deportivo har Neymar uppmärksammat Barcelona på att han vill återvända till klubben, och ska ha meddelat Barça om sina planer samma dag som Paris Saint-Germain slogs ut ur Champions League av Barcelonas ärkerival - Real Madrid. 

Uppgifter: Neymar vill återvända till Barça

Enligt tidningen ska Neymar sakna sina lagkamrater i Barcelona, där han blev god vän med både Leo Messi och Luis Suarez, och har dessutom erkänt att han var envis som gärna ville ta klivet ut ur Leo Messis skugga.

Neymar befinner sig just nu i Brasilien där han genomgått en operation efter att ha brutit ett ben i foten när han trampade snett i PSG:s seger mot Marseille för två veckor sedan. 

Om sex veckor väntas Neymar genomgår en undersökning hos sin klubb som efter det tar ett beslut om huruvida superstjärnan ska återvända till träning med laget. 

Neymar siktar på att vara tillbaka i fullt slag till Brasiliens första gruppspelsmatch i VM i Ryssland. Den spelas i mitten av juni. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag