Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ber om ursäkt efter orden om Leo Messi

Leo Messi.
Foto: ALEJANDRO GARCIA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Antoine Griezmann.
Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅN

Messi är en mobbare och Barcelona är hans terrorregim.

Det hävdade Antoine Griezmanns förre rådgivare, Eric Olhats, i en intervju med France Football. 

Nu backar han från sitt uttalande. 

”Grizmann har aldrig informerat mig i den här frågan”, skriver han i ett brev till Marca.  

Griezmanns förre rådgivare Eric Olhats gick till hårt angrepp mot Barcelona. Framförallt så anklagade han Lionel Messi för mobbning och kallade klubben för ”Messis Terroregim”. 

Messi svarade med att säga att han är trött på att alltid vara problemet i Barcelona och under presskonferensen inför matchen mot Atletico Madrid kallade klubbens tränare Ronald Koeman uppgifterna för ”nonsens” och sa att han inte hade upplevt några problem med sina spelare.

”Baserat på vad jag läst i media”

Nu pudlar Eric Olhats och ber om ursäkt för sitt utspel i ett brev publicerat i Marca. 

Den förre rådgivaren skriver att han inte har någon relation med Griezmann och inte heller haft någon sådan de tre senaste åren. Han förnekar också att han är en del av spelarens innersta cirkel. Utspelet ska i stället ha grundat. Han berättar att hans utspel helt grundat sig på hur relationen framställts medialt. 

”Griezmann har aldrig informerat mig i den här frågan.  Kommentarerna jag gjorde i France Football var baserade på situationen som framställdes i medierna under den föra säsongen. Jag förstår att mina kommentarer är subjektiva och kan missförstås, för det är jag fullt ansvarig”, skriver Eric Olhats i brevet. 

Han menar också att hans uttalande kan har skadat Griezmann men vidhåller att det kan ha funnits en konflikt med Messi.  

Han (Koeman) säger att han inte upplevt några problem mellan spelarna sedan han kom. Majoriteten av problemen ägde rum förra säsongen och då var han inte tränare. Medveten om att offret i hela den här historian är Antoine Griezmann så ångrar jag mig och ber om ursäkt. Det här kommer att vara min sista kommenterar i frågan”, skriver han.