Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilder avslöjar kaoset i Barcelona

Foto: LALO VILLAR / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ACERO/ALTERPHOTOS/ABACA USA / STELLA PICTURES/ACERO/ALTERPHOTOS/ABACA

Barcelona går igenom en svår tid just nu. 

Real Madrid leder titelracet - och efter krysset mot Celta Vigo ska det ha utbrutit hetsiga diskussioner mellan flera spelare och tränaren Quique Setien, enligt Marca

Samtidigt skriver Goal.com att klubbens ledning redan har bestämt sig för att sparka tränaren. 

Real Madrid tar sig allt närmare ligasegern efter att ha besegrat Espanyol under söndagen, samtidigt som Barcelona endast spelade 2-2 borta mot Celta Vigo. Barcelonas dåliga resultat under den senaste tiden lett till en dålig relation mellan tränaren Quique Setien och Barcelonaspelarna, skriver spanska Marca

Efter lördagens match rapporteras det om en het diskussion i Barcelonas omklädningsrum mellan tränaren och vissa spelare. Luiz Suarez, som gjorde två mål, var tydlig med vad han tyckte om coachningen och under en intervju efter matchen och beskyllde han tränaren för lagets dåliga bortafacit. 

Hetsig diskussion

I omklädningsrummet på Balaidos ifrågasatte spelarna tränaren för några av de taktiska beslut och förändringar under matchen mot Celta, som att byta in Arthur Melo och Antoine Griezmann. 

Enligt källor till Marca var diskussionen mycket spänd, vilket påvisar att det inte finns någon harmoni mellan tränarstaben och spelarna. I en video syns bland annat Lionel Messi vägra ta emot instruktioner från Setien. 

Goal.com skriver att tränaren kommer tvingas att lämna klubben om inte lagets resultat förbättras avsevärt under den närmsta tiden. Sajten skriver att en vinst i La Liga eller Champions League kan få ledningen att svänga i sitt inofficiella beslut om tränaren.

Real Madrid leder La Liga på 71 poäng, medan Barça jagar på andra plats med 69 inspelade poäng när det återstår sex omgångar.  

https://twitter.com/BRUNOWI70297640/status/1277399402949328896