Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bale efter bråken: ”Jag ångrar inget”

Bale är åter i TottenhamFoto: DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Det blev ett infekterat avslut på tiden i Real MadridFoto: JOE GIDDENS / STELLA PICTURES / PA
Zidane bänkade Bale stora delar av säsongenFoto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Gareth Bale, 31, är åter i Tottenham. Efter sju år och fyra Champions League-titlar med Real Madrid. 

Samtidigt har Bale anklagats för att spela för mycket golf och för att ha sovit på läktaren. 

– Jag ångrar inget, säger Bale till Sky Sports.

Gareth Bale värvades till Real Madrid som världens dyraste fotbollspelare år 2013. Totalt blev det sju säsonger i Real Madrid. Walesaren vann bland annat fyra stycken Champions League titlar med klubben.

Den senaste tiden har Bale däremot skapat rubriker utanför planen och det har framgått tydligt att Walesaren inte stått högt i kurs hos tränaren Zinedine Zidane. 

Bale själv menar att han inte har något att skämmas över.

– Det är fotboll – något du älskar att göra. Du behöver bara göra ditt bästa ibland är det allt du kan göra, säger Bale till Sky Sports. 

Spelat Golf och låtsats sova

Bale har bland annat fått kritik för sitt stora intresse för golf. När Wales blev klart för EM poserade Bale med en flagga med texten ”Wales. Golf. Madrid. I den ordningen” vilket väckte starka reaktioner i Spanien och Bale blev utbuad av de egna fansen när han återvände till Santiago Bernabeu.

När prestationerna sedan inte gått Bales väg har golfintresset fått ta smällen. Waelsaren har beskyllts för att lägga för mycket tid på sitt golfande och för att inte vilja lära sig spanska. Tränare Zidane har inte uppskattat hur han sköter sin återhämtning och petat Bale stora delar av säsongen.

Bale själv svarade på petningen med att fejk-sova på läktaren. 

Tillslut blev situationen ohållbar och Bale lånades ut till Tottenham. Däremot ångrar Bale inget av det han gjort i Real Madrid. 

– Jag har bara lärt mig hur jag ska handskas med den typen av saker, att inte ta det för seriöst. 

– Jag ångrar inget av det jag gjort. Vad någon annan säger är upp till dem. Jag vet vad jag tycker och jag själv och min familj vet exakt vad jag är, det är allt jag bryr mig om, säger Bale till Sky Sports.