Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Bale blev inte värvad för att spela så här lite”

Foto: BRAD PENNER / SIPA USA/IBL
Foto: CORDON PRESS / CORDON PRESS/SIPA USA SIPA USA

Gareth Bale har fått sitta på bänken i Real Madrid i slutet av säsongen.

Nu berättar lagkamraten Toni Kroos om situationen.

– Verkligheten är att ingen är nöjd, säger han i podcasten Lauschangriff enligt Marca.

De sju sista ligamatcherna blev det ingen speltid för Gareth Bale i Real Madrid och anfallaren har minst sagt inte fått det att funka under Zinedine Zidane. Han har också kritiserats för sitt loja beteende när han har suttit på bänken.

Lagkamraten Toni Kroos öppnar i podcasten Lauschangriff upp om läget.

– Verkligheten är att ingen är nöjd med situation. Bale värvades inte för att spela så lite som han gjort nu, säger han enligt Marca.

Och fortsätter:

– Jag tror att han ursprungligen ville lämna förra sommaren och att klubben sa ja och sedan nej igen. Jag vet inte om han fortfarande är lite förbannad över det, det vet jag inte riktigt. Men det är sant att det är ett svårt ämne.

Valde bort Manchester United

I samma intervju avslöjar Kroos att han kunde hamnat i Manchester United i stället för Real Madrid när han lämnade Bayern München 2014.

– Manchester hade visat intresse innan VM och vi var nära, men då då ringde min agent upp och berättade för mig om Madrid. Och när Madrid dyker upp, ställer du bort Manchester.