Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Både Koeman och Messi kan försvinna vid förlust

Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Det är hög press på Barcelona inför den spanska cupfinalen under lördagen.

Tränaren Ronald Koeman har fått fart på klubben, men förlorar konsekvent de stora matcherna – och det kan betyda slutet för honom, enligt sajten Goal.

4-1-förlust på Camp Nou mot PSG. 2-1-förlust mot ärkerivalen Real Madrid i El Clasico och förlust tidigare under säsongen mot Atletico Madrid i ligan. Under Ronald Koeman är Barcelona fortsatt titellösa och den meriterade Journalisten Rik Sharma, på Goal, menar att Koemans Barça ofta viker ner sig i de största och viktigaste matcherna. 

På Lördagskvällen spelas finalen mellan Barcelona och Athletic Bilbao i den spanska cupen. Om inte Koeman vinner finalen och tar titeln för Barça, är nederländaren illa ute, enligt Sharma på Goal. Han menar att finalen är viktig för att Koeman ska visa den nya klubbpresidenten, Joan Laporte, att han är mannen för jobbet och inte bara en interrimtränare. Och för att visa storstjärnan Lionel Messi att Barcelona är en klubb värd att stanna kvar i.

Finalen spelas lördag klockan 21:30 i spanska cupen mellan Barcelona och Athletic Bilbao.