Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar hans ord – uppläxad av Messi

Lionel Messi: från 1987 till 2020
Eder Sarabia.Foto: Vamos.
Leo Messi.Foto: ALTER PHOTOS / ALTER PHOTOS/SIPA USA SIPA USA

Barcelonas assisterande tränare Eder Sarabia var vansinnig under El Clasico.

Nu har läppläsare avslöjat exakt vad han skrek.

Och Leo Messi är inte nöjd.

Barcelona åkte på en svidande förlust mot Real Madrid (0-2) i El Clasico och efter matchen fokuserade tv-kanalen Vamos på det som hände på ena avbytarbänken. Barcelonas assisterande tränare Eder Sarabia, 39, var nämligen fly förbannad under matchen.

Flera gånger om kunde man se Sarabia sitta och skrika saker mot planen. Och med hjälp av läppläsare har det nu kommit fram exakt vad han ropade.

Bland annat var han irriterad på att Antoine Griezmann inte lyckades göra mål.

”För i helvete, Antoine, sätt dit den!”, skrek Sarabia.

Han var också rejält missnöjd med en annan spelare, exakt vem framgår inte.

”Han gör ingenting av det han förväntas göra!”

Messi irriterad på Sarabia

Agerandet ska ha fått spelarna i Barcelona att reagera, enligt Cope. De tycker inte att han är lämplig att leda laget från bänken efter det här. ESPN-journalisten Moisés Llorens skriver också att lagkapten Leo Messi ska ha haft ett snack med Sarabia om saken.

Men alla tycker inte att det här är någonting kontroversiellt.

David Cartlidge, som bevakar spansk fotboll för ESPN, skriver på Twitter att han är oförstående till stormen kring Eder Sarabia. Enligt honom är det här ”ganska normalt inom fotbollen”.

”Allting ska vara så tryggt och nedtonat i Barcelona. Så fort någon kommer in och skäller på spelarna så blir han utmålad så här. Det är pinsamt. Tänk om Sarabia bara hade suttit helt stilla på bänken och inte sagt någonting alls… då hade han nog också blivit kritiserad”, skriver Cartlidge.

”Om det är någon i Barcelona som har problem med Sarabia, då är det för att de blivit för bekväma och veka. Det här är en bisarr situation”.