Kvinnans förklaring efter sängbilden med Andy Carroll

Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA

En bild på Andy Carroll sprids efter fotbollsstjärnans svensexa. Frågetecken har väckts – eftersom kvinnan på bilden är någon annan än den blivande hustrun.  

Nu ger hon sin förklaring till vad som hände. 

– Det var en efterfest i hans svit, säger hon till The Sun. 

Flera engelska tidningar, däribland Daily Mail, publicerar bilder på Andy Carroll och en blond kvinna i en svit på ett lyxhotell i Dubai. 

Andy Carroll ligger med slutna ögon på en säng medan Taylor Jane Wilkey, som han ska ha festat med, tar en bild på de två.

Sedan går hon in i badrummet för ytterligare fotograferande, nu iklädd Carrolls morgonrock med dennes monogram.

 – Det var en efterfest i hans svit. Vi som varit ute gick tillbaka till hotellet. Jag låg inte med honom, det var inget sånt. Vi var tre stycken i rummet. Min väninna var med, säger Taylor Jane Wilkey till The Sun.

Saken hade kanske inte väckt så stor uppmärksamhet om det inte vore för det faktum att Carroll, vars senaste klubb var West Bromwich Albion i Championship, skulle gifta sig två veckor senare – med Billi Mucklow.

Hon verkar dock inte förkrossad, utan har valt att lägga ute en bild där hon bedyrar sin kärlek till Carroll med orden: ”Älskar dig”.

Och enligt uppgifter till Daily Mail ska deras bröllop fortfarande bli av.

Pionjärens liv i Championship – nu lämnar svensken England

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.