Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Krävde ett möte – efter Meghans anklagelser

Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Foto: NEIL MUNNS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Victoria Beckham och Meghan Markle blev vänner genom sina makar, David Beckham och prins Harry.

Nu avslöjar en källa för The Sun att den brittiske fotbollslegendaren blev uppsökt och ifrågasatt av prinsen – efter anklagelser från Markle.

Meghan Markle är född i Los Angeles i USA men flyttade till Storbritannien efter att ha blivit tillsammans med prins Harry.

I samband med detta träffade Markle Victoria Beckham, vars man David Beckham är vän till prins Harry.

Vänskapen ska dock ha tagit sig en törn i december 2017.

Enligt uppgifter till The Sun ska Victoria Beckham, känd som ”Posh Spice” från Spice Girls, ha gett Meghan Markle ett antal råd inför flytten till London. Den senare ska dock ha blivit misstänksam efter att detaljer kring Beckhams tips dykt upp i den brittiska pressen.

– Hon var rädd att Victoria låg bakom det hela - bara tanken på att Victoria Beckham personligen skulle ringa upp journalister för att ge dem scoop är ju löjligt - och pratade med Harry om det, säger personen till The Sun.

Kravet: Möte med David Beckham

Prins Harry ska då ha beslutat att söka upp sin vän David Beckham, make till Victoria, för att diskutera det hela.

– Harry var vänlig, men det är klart att det var rätt stelt mellan dem och David var riktigt förödmjukad. Han förklarade hur det låg till och de kom tillsammans överens om att gå vidare.

Läckan skulle senare med stor sannolikhet visa sig komma från en skönhetssalong.

Det tog ett par månader, men Meghan och Victoria återgick snart till att bli nära vänner igen. I en intervju med Glamour öppnade den tidigare popstjärnan nyligen upp om vänskapen.

– Jag gillade det som Meghan sa på Fashion Awards, att det brukade vara coolt att vara elak och att det nu är coolt att vara snäll. Det var alltid det som var grunden i vår ”girl power”. Jag har alltid varit för att omfamna den man är, att stötta andra, att inte vara dömande och att behandla andra så som du själv vill bli behandlad. 

2015: Hör Victoria Beckhams hyllning till maken

Här hyllar Victoria Beckham sin man, och Spice Girls, som var

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.