Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Varför gjorde du så här mot oss?”

Cristiano Ronaldo var i Stockholm och spelade match för sitt Juventus mot Atletico Madrid förra veckan. Foto: ALESSIO MORGESE / ALESSIO MORGESE / DPPI/IBL DPPI AGENCE DE PRESSE
Sydkoreanen Kwak Ji-hyuk väntade på Cristiano Ronaldo och resten av Juventus lag på Arlanda när stjärnorna skulle åka hem. Foto: Kwak Ji-hyuks youtube-konto.
Foto: KIM HEE-CHUL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Cristiano Ronaldo blev konfronterad av en ilsken supporter på Arlanda under sitt Sverige-besök.

Youtube-stjärnan Kwak Ji-hyuk var rasande för att världsstjärnan vägrade spela i en match i Sydkorea. 

Cristiano Ronaldos besök i Sydkorea slutade i en kontrovers av Guds nåde. Ronaldo gjorde nämligen 63 000 supportrar besvikna genom att sitta kvar på bänken när hans Juventus mötte K League All-Stars på Seouls VM-arena.

Eventbolaget The Fasta gick efteråt ut och la skulden på Ronaldo och Juventus. De menar att de hade fått ett skriftligt avtal i vilket det tydligt angavs att Ronaldo skulle spela minst en halvlek.

Ronaldo konfronterad

– När jag gick för att prata med Pavel Nedved, Juventus vice-ordförande, så sa han bara: ”Jag önskar också att Ronaldo spelade, men han ville inte. Förlåt, det finns inget jag kan göra.” Jag blev så frustrerad, sa The Fastas vd:n Robin Jang till sändningsbolaget SBS.

Och ilskan mot Ronaldo lever vidare – i alla fall hos minst ett sydkoreanskt fan. Youtube-stjärnan Kwak Ji-hyuk reste till Sverige när Juventus mötte Atletico Madrid på Friends Arena. 

”Varför gjorde du så mot oss?”

I ett klipp som Kwak själv lagt upp på Youtube (och som har över tre miljoner visningar) konfronterar koreanen Ronaldo på flygplatsen Arlanda. Dessförinnan hade han besökt Juventus hotell i Stockholm. 

Foto: YOUTUBE

Han har en hemmagjord skylt där han citerar Juventus-tränaren Maurizio Sarri, som skyllde Ronaldos uteblivna speltid i Seoul på att 34-åringen var ”utmattad”.

– Till och med när jag satte skylten rätt framför ögonen på honom blev jag helt ignorerad, säger Kwak enligt The Straits Times.  

– Du är så snäll mot dina fans, men varför gjorde du så här mot oss? 

Enligt The Straits Times planerar Kwak Ji-hyuk att resa till Italien härnäst för att konfrontera Juventus-stjärnan på plats.