Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klubbarna i strid – om supertalangen

Foto: JAN HUEBNER/BYWALETZ / IMAGO IMAGES / JAN HUEBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Jadon Sancho, 19, jagas i Premier League. 

Dortmund-spelaren har uppgetts vara Manchester Uniteds prioritet under vinterfönstret – men nu skriver Daily Mail att Chelsea kan vara redo att gå med ett rekordbud. 

Den engelske talangen Jadon Sancho, som spelat i Borussia Dortmund sedan 2017, har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Premier League. Sancho har dels uppgetts vara aktuell för en återkomst till Manchester City, där han spelade som junior innan flytten till Bundesliga, men framför allt är det Manchester United som uppgetts vara ute efter 19-åringen. 

Sancho ska ha legat etta på Uniteds priolista under en längre tid, och i början av november skrev The Guardian att klubben kunde vänta sig konkurrens av Liverpool och Real Madrid. 

Chelsea redo med rekord för Jadon Sancho

Nu skriver Daily Mail att ligarivalen Chelsea ger sig in i striden om Sancho. Klubben stoppades från att göra värvningar under sommaren, samtidigt som man sålde stjärnorna Alvaro Morata, Eden Hazard och David Luiz – och överskottet ska enligt Daily Mail göra att klubben kan trycka på rejält i förhandlingarna med Borussia Dortmund. 

Enligt tidningen är Chelsea berett att betala 1,2 miljarder kronor för Sancho, vilket skulle innebära nytt klubbrekord. Sancho är vän med anfallaren Callum Hudson-Odoi, vilket Chelsea hoppas dra fördel av jämfört med de andra Premier League-klubbarna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.