Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kastas ut ur laget – efter infekterade separationen

Foto: ZABULON LAURENT/ABACA / STELLA PICTURES/ZABULON LAURENT/ABACA
Foto: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / PIOVANOTTO MARCO/ABACA STELLA PICTURES

Adil Rami har anklagats av exflickvännen Pamela Anderson för både otrohet och misshandel.

Nu har VM-guldhjälten blivit utkastad från sitt klubblag. 

Adil Rami, 33, med sina 33 landskamper, är en av Frankrikes mest kända och etablerade försvarsspelare. Han tillhörde truppen som vann VM-guld sommaren 2018 och kunde plocka hem en medalj trots att han inte spelade en enda minut. 

Men på sista tiden har Ramis rykte blivit rejält nedsvärtad. Anledningen är en synnerligen infekterad separation som fransmannen går igenom just nu. Hans före partner detta är inte heller obekant för allmänheten: Pamela Anderson, bland annat känd från kultserien Baywatch. 

Rami avstängd

Anderson har anklagat Rami för både otrohet och misshandel. Nu rapporterar RMC att Ramis klubb Olympique Marseille redan i juni inledde en utredning av världsmästarens beteende utanför planen. Som en konsekvens har han blivit tillfälligt utkastad ur laget. Han har inte fått tillstånd att träna med resten av sina lagkamrater under försäsongspassen. 

Marseille har inte specificerat exakt vilka anklagelser mot Rami som ligger till grund för utredningen, men klubben påstås vara redo att sälja stjärnan i sommar. Klubbledningen har bland annat upprörts av att Rami valde att besöka formel 1-tävlingarna i Monaco i stället för att närvara vid säsongens sista ligamatch. 

Anderson rasade på Instagram

Det var via Instagram som Anderson först talade öppet om sin ilska gentemot Rami. 

”Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit bedragen, och blev lurad att tro att vi hade en 'stor kärlek'? Jag är förkrossad över att ha upptäckt allt de senaste dagarna. Att han levt ett dubbelliv”, skrev Pamela Anderson till bilden.

”Han dök upp på mitt hotell och vakterna tog bort honom. Jag har en livvakt nu på grund av att han skrämmer mig. Jag kommer lämna Frankrike nu. Han har försökt allt. Han har skickat brev och blommor. Han har gjort mig illa och hotat mig många gånger.”