Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet: Kommer till Fotbollsgalan i år

Foto: OLLE SPORRONG
Zlatan Ibrahimovic under Fotbollsgalan. Foto: OLLE SPORRONG

På måndag kväll är det dags för Fotbollsgalan. 

Och Zlatan Ibrahimovic kommer att vara på plats, det uppger Aftonbladet. 

– Utan mig blir det inga publiksiffror, säger Zlatan till tidningen. 

Zlatan Ibrahimovic är nominerad till "Årets forward" på Fotbollsgalan som äger rum i Globen på måndag kväll, det uppger Aftonbladet.

– Kungen kommer vara på plats. Utan mig blir det inga publiksiffror. De är tvungna att höja tittarsiffrorna så jag kommer vara på plats. Det kommer hända saker på plats. För utan mig är det ingen show, säger Zlatan Ibrahimovic till tidningen. 

Zlatan Ibrahimovic är den fotbollsspelare som vunnit Guldbollen överlägset flest gånger, vid elva tillfällen (2005, 2007–2016) har Zlatan plockat hem statyetten. 

 

 

Förra året bröts dock trenden när Andreas Granqvist vann Guldbollen. 

Vem som kommer att ta hem priset i år spekulerar Zlatan Ibrahimovic i under en intervju med Aftonbladet. 

– Förra året vann "Granen" (Andreas Granqvist) med motiveringen att han hade kvalat in till Europa League. En annan (Zlatan själv) vann Europa League. Vad är motiveringen? Jag menar inget illa och det är inget personligt (mot någon) men allt handlar om hur de kollar på det, säger Zlatan Ibrahimovic. 

 

 

Zlatan inte välkommen 

På torsdag släpps Zlatan Ibrahimovics nya bok "Jag är fotboll" som fotbollsstjärnan skrivit tillsammans med Mats Olsson. 

I boken, som är en uppföljare till "Jag är Zlatan Ibrahimovic", summeras svenskens fotbollskarriär och berättar om nya detaljer både från klubblagen och landslaget. 

 

 

I en del berättar Zlatan bland annat om hur han inte kände sig välkommen i det svenska landslaget. 

"Det var väl i samband med det, med all uppmärksamhet jag fick, som folk började säga att jag inte passade in. »Han är inte en lagspelare, han är oslipad, han måste ändra på sig«, och så vidare. Det var då jag började känna att jag inte var välkommen av alla."

Zlatan berättar i boken att han fick höra att han måste lugna ner sig och ta det lugnt. 

"Det skrevs om att jag kom in i laget och styrde och ställde, och jag fick den där äckliga känslan av att det egentligen inte handlade om vad jag gjorde, utan om vem jag var."

 

LÄS MER: Zlatan: "Fick den äckliga känslan"  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!