Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Zlatan överens med Milan

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic överens med Milan
De två senaste säsongerna har Zlatan spelat för LA Galaxy i MLS.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Zlatan spelade i Milan 2010-2012, och vann där en ligatitel.
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST VIA WWW.IMAGO-I / IMAGO IMAGES/INSIDEFOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Zlatan lämnade Milan för Paris Saint-Germain sommaren 2012.
Foto: JACQUES BRINON / AP

Zlatan Ibrahimovic fortsätter karriären i Milan, enligt Telegraph.

Tidningen uppger att anfallsstjärnan nobbar Premier League-klubbar för att återvända till Serie A.

– Jag ger inga kommenterar, säger svenskens agent Mino Raiola till SportExpressen.

Ända sedan Zlatan Ibrahimovic offentliggjorde att han lämnar Los Angeles Galaxy, för tre veckor sedan, så har spekulationerna om hans framtid varit flitiga.

Anfallsstjärnan har kopplats ihop med bland andra Napoli, Bologna, Flamengo, Boca Juniors och Tottenham – och framför allt – Milan ända sedan dess.

Nu kan vi kanske sätta stopp för spekulationerna snart.

Enligt den brittiska tidningen Telegraph är Zlatan Ibrahimovic överens med Milan om en återkomst.

Uppgift: Zlatan överens med Milan

Telegraph uppger att svensken nobbar intresse från Premier League-klubbar för att återvända till klubben han representerade 2010-2012. Parterna ska vara överens om ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

Italienska uppgifter till SportExpressen gör dock gällande att inget avtal är påskrivet. Milans ledning har inte heller bekräftat några av uppgifterna från Telegraph.  

När SportExpressen når Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola vill han inte bekräfta att någonting är klart.

– Känner ni mig inte överhuvudtaget? Jag har inga kommenterar, säger Raiola.

Italienska Sky Sports har tidigare rapporterat om att Raiola har haft ett möte med Milan för att diskutera en eventuell återkomst till Milan. Ett av problemen då har gällt svenskens lönekrav.

Vann skytteligan och ligan i Milan

Även La Gazzetta dello Sport har sedan tidigare skrivit att Milan erbjudit Zlatan ett kontrakt över sex månader med option på ett år. Tidningen uppgav då att klubben erbjudit ett 18-månaderskontrakt värt motsvarande 63,4 miljoner kronor.

Zlatan Ibrahimovic vann Serie A med Milan 2010-2011 som utlånad från Barcelona. Säsongen därpå, 2011-12 vann han skytteligan i hela Serie A med 28 mål på 32 matcher även om Milan då snuvades på titeln av Juventus. 

I slutet på oktober intervjuades MLS-bossen Don Garber av ESPN och yttrade då – av misstag (?) – att Milan skulle bli hans nya klubbadress.

– Zlatan är 38 år och nu rekryteras han av Milan som är en av världens största klubbar. Han har satt flera målrekord de senaste åren och han är en spännande kille både på och utanför planen, sa Garber i sändningen.

Zlatan Ibrahimovic uppges vara överens med Milan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.