Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dejan Kulusevski har förlovat sig med Eldina Ahmic

Bilden som avslöjar Dejan Kulusevskis förlovning.
Foto: Instagram
Dejan Kulusevski och Eldina Ahmic.
Foto: INSTAGRAM

Var Dejan Kulusevski kommer spela nästa säsong är fortfarande oklart.

Men en sak är säker.

Han ska gifta sig med Eldina Ahmic.

Under torsdagen delade fotbollsstjärnan med sig av kärlekslyckan på Instagram. Eldina Ahmic visar upp förlovningsringen och håller om Dejan Kulusevski på bilden. Beskrivningen avslöjar att de förlovade sig i går, den 31 maj.

Paret har tidigare visat upp sitt förhållande i TV4:s program Playmakers.

Eldina Ahmic har själv en bakgrund som fotbollsspelare och har spelat i bland annat BP, precis som Dejan Kulusevski.

– Jag tror att det är skönt för honom att han har någon som förstår honom. Jag lade själv ner väldigt mycket tid och hjärta i fotbollen och vet hur det är att komma hem efter en förlust eller hur man påverkas av misstag man gjort på planen. Jag har nog en annan förståelse, berättade hon för Expressen förra året.

Flera fotbollsstjärnor som Antony Elanga, Nathalie Björn och Mikael Lustig har skickat sina gratulationer till det nyförlovade paret.

Kulusevski har varit utlånad till Tottenham från Juventus den senaste säsongen. Men det är just nu oklart om han kommer bli kvar i Londonklubben.

I veckan uppgav brittisk medier att Tottenham vill köpa loss svensken när låneavtalet går ut i sommar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.