Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jätteskrällen: ”Mord i blicken på Ramos”

Foto: C More
Foto: C More

Kalldusch för Spanien i Nations League. 

Mot Ukraina blev det förlust med 1-0.

– Ramos har nästan mord i blicken, säger kommentatorn Adam Pinthorp. 

Spanien åkte till Ukraina för att dryga ut sin gruppledning. 

Stornationen inledde matchen piggt och kom med våg efter våg, men lyckades aldrig ta ledningen, och första halvleken slutade 0-0. 

I den andra halvleken kom kallduschen för Spanien. 

För med en kvart kvar fick hemmalaget till en kontring. Viktor Tsyhankov drog i djupled och fick bollen. Anfallaren drog till med ett avslut som betydde 1-0. Vild glädje bröt ut och tv-bilderna fångade en åskådare som hade brustit ut i tårar. 

– Sergio Ramos har nästan mord i blicken, säger kommentatorn Adam Pinthorp i C more efter det insläppta målet. 

”Betyder mycket för dem”

– Vilken omställning! Det är ett riktigt fint avslut och bra att han (Tsyhankov) tar den så tidigt. De gea kom lite i mellanhand. Ukraina har haft det kämpigt och är nederlagstippade. De har tidigare varit utspelade så det här betyder mycket för dem, säger experten Hanna Marklund. 

Spanien forcerade fram för en kvittering och Sergio Ramos kom nära men nicken gick strax utanför. Ukraina, som tränas av den gamle Milan-anfallaren Andrij Sjevtjenko, höll undan och tog därmed tre mycket värdefulla poäng. Efter fyra matcher ligger de en poäng bakom Spanien. 

I gruppens andra match mellan Tyskland och Schweiz blev det målkalas. Tyskarna låg under två gånger om men lyckades hämta upp och matchen slutade 3-3. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.