Mikael Ishak grinade illa i matchen mot St Pauli. Foto: SPORTFOTO ZINK / DAMA / IMAGO/ZINK IMAGO SPORTFOTODIENSTMikael Ishak grinade illa i matchen mot St Pauli. Foto: SPORTFOTO ZINK / DAMA / IMAGO/ZINK IMAGO SPORTFOTODIENST
Mikael Ishak grinade illa i matchen mot St Pauli.  Foto: SPORTFOTO ZINK / DAMA / IMAGO/ZINK IMAGO SPORTFOTODIENST
Ishak var en del av det svenska U21-landslag som vann EM-guld. Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅNIshak var en del av det svenska U21-landslag som vann EM-guld. Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Ishak var en del av det svenska U21-landslag som vann EM-guld.  Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Ishak skadad –  blir borta länge

Publicerad

Mikael Ishak drog på sig en knäskada i gårdagens match mot St Pauli. Nu kommer hans klubb Nürnberg med beskedet att svensken missar åtta veckors spel. 

Mikael Ishak har gjort dundersuccé i Nürnberg i 2. Bundesliga där han leder skytteligan. I den första halvleken i matchen mot St Pauli vred Ishak till knät i en situation som nu tvingar honom till vila. 

Nürnberg meddelar på sin hemsida att "Hela Club-familjen hoppas att han kryar på sig och att han snart är tillbaka. Prognosen är att Ishak kommer vara borta från spel i åtta veckor. 

Mikael Ishak leder skytteligan

Laget ligger på andra plats i 2. Bundesliga och Ishak har gjort en stark säsong. Han leder skytteligan på 12 gjorda mål tillsammans med Union Berlins Sebastian Polter. 

Ishak har nämnts i diskussionerna om att ta en plats i Janne Anderssons VM-trupp, eftersom formen på de andra anfallarna varit varierande. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag