Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rasar efter slutsignal: ”Det är en katastrof”

Det var rejält upprört i Röda Stjärnan-lägret efter slutsignal.
Franck Kessie gav en hälsning till en bortgången tidigare lagkamrat.
Foto: Discovery+
Franck Kessie gjorde 1-0 för Milan.
Foto: ANTONIO CALANNI / AP TT NYHETSBYRÅN

Franck Kessie gav Milan ledningen mot Röda Stjärnan.

Då passade ivorianen på att hylla den bortgångne Willy Ta Bi efter målet.

Zlatan Ibrahimovic byttes in i paus och Milan gick till sist vidare tack vare fler mål på bortaplan.  

Milan spelade 2-2 i sin första Europa League-sextondelsfinal borta mot Röda Stjärnan och under torsdagskvällen fick laget en smakstart i returen på San Siro.

Laget tilldelades en straff som Franck Kessie säkert skickade i mål i den nionde minuten. Då firade han genom att hylla sin tidigare lagkamrat Willy Ta Bi, som gick bort nyligen, genom att hålla upp en tröja med en hyllningstext framför kameran. 

Ta Bi spelade med bland annat Dejan Kulusevski i Atalantas ungdomsakademi och även Franck Kessie har spelat i samma ungdomsakademi. Han är dessutom ivoriansk landsman med den bortgångne spelaren.

El Fardou Ben Nabouhane kvitterade för Röda Stjärnan med ett välplacerat skott i matchens 24:e minut och skapade därmed mer spänning i sextondelsfinalen.

Milan vidare i Europa League

Zlatan Ibrahimovic inledde matchen på Milans bänk och i hans ställe startade Rafael Leão på topp. Zlatan byttes sedan in i halvtid i stället för just Leão. 

Den andra halvleken slutade mållöst och Milan gick vidare efter att matchen slutat 3-3. Vid slutsignalen var det upprört på planen eftersom Röda stjärnan ville slå en hörna efter att tilläggstiden hade gått ut.

Alexander Axén, expert i discovery+, förstod Röda Stjärnans spelare.

– Så där får man ju inte göra, hörnan ska gå. Det spelar ingen roll att tiden är ute, hörnan ska gå, säger Axén.

 – Det är bedrövligt. Det är katastrof av domaren. När bollen går ut ska hörnan slås, punkt slut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.