Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon får sparken efter bilderna

Madelene Wright får lämna Charlton Athletic.
Förra året fick Madelene Wrights kritik för en annan video. Då var det hennes hund som satt vid ratten.

Madelene Wright, 22, tvingas lämna Charlton Athletic.

Fotbollsspelaren har fångats på video när hon kör bil och dricker champagne.

– Klubben är besviken över beteendet, säger en talesperson till Daily Star

Flera kontroversiella bilder har den senaste veckan spridits på 22-åringen. Dels från en fest där vänner till henne tog lustgas. Men hon har även fångats på video när hon kör sin Range Rover, samtidigt som hon halsar en Champagneflaska.

Klubben, som spelar i Championship, har nu valt att sparka Wright.

– Klubben blev medveten om filmen och har snabbt undersökt incidenten. Som klubb är vi besviken över beteendet som inte representerar de krav laget uppfyller, säger en talesperson från Charlton Athletic till Daily Star.

Varit i blåsväder tidigare

Madelene Wright kommer fortfarande ha möjlighet att få hjälp av Charlton om hon känner behov av det. Även om hon inte längre kommer representera laget på planen.

– Spelaren är ångerfull och har nu lämnat klubben, säger talespersonen.

Det här är inte första gången fotbollsspelaren är i blåsväder. Förra säsongen fick en annan film hennes dåvarande klubb Millwall att reagera. Från baksätet filmade Madelene Wright sin hund som styrde bilen de satt i.

Tv-tips: Galna straffavgörandet – när backen ställer sig i mål (!)

https://www.instagram.com/p/CFHtTZggeBH/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.