Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Helenas ”ilska” mot Zlatan i parets hem

Vi ser sällan Helena Seger i sociala medier, men ofta på fotbollsläktarna..
Foto: ELIOTPRESS/IBL

Det ligger en fotboll i varje rum.

Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic vad som kan göra partnern Helena Seger rasande.

”Om jag stöter på Maxi eller Vincent kanske jag försöker dribbla med dem och vi drar i gång en snabbmatch”, skriver Ibrahimovic i sin nya bok ”Adrenalina”.

Zlatan Ibrahimovic har gett ut boken ”Adrenalina” tillsammans med den italienske journalisten Luigi Garlando.

Tio år efter att självbiografin ”Jag är Zlatan” kom ut väljer fotbollsstjärnan bland annat att berätta mer om sitt liv med partnern Helena Seger.

Zlatan om livet med Helena

Han skriver att Helena Seger är den bästa kvinnan i världen och imponeras över allt hon hinner med varje dag samtidigt som han själv bor i Milano och hon är i Sverige med barnen.

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”, skriver Zlatan Ibrahimovic i ”Adrenalina”.

Han skriver att Helena Seger skickar hem städhjälpen varje gång hon kommer till hemmet i Milano.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida.”

Ilskan mot Zlatan och barnen

I boken berättar Zlatan Ibrahimovic också om hur de många fotbollarna i hemmet kan göra Helena Seger rasande. Det finns nämligen en boll i varje rum.

”När jag ser en bär jag runt den, håller den mellan fötterna, gör några dribblingar, prövar något trick och sedan lämnar jag den där. Om jag stöter på Maxi eller Vincent kanske jag försöker dribbla med dem och vi drar i gång en snabbmatch. Det gör Helena rasande. Hon gillar inte när vi är i vägen i köket”, skriver Zlatan Ibrahimovic.

Barnen har tagit efter pappans beteende i hemmet.

”De ringer mig på videosamtal från Stockholm när jag är i Milano och jag förstår att när de tittar på mig på skärmen och pratar med mig dribblar de samtidigt.”

Ur arkivet:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.