Helenas ilska mot Zlatans sexskämt

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: LONDON ENT / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Helena Seger.
Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE 1 / STELLA PICTURES

Zlatan Ibrahimovic fick USA att skratta med ett vågat skämt om hur han skulle ha kunnat "sprida sina investeringar" i USA.

Men livspartnern Helena Seger blev inte vidare road, berättar Zlatan för radioprofilen Dan Patrick. 

Fotbollsjätten Zlatan Ibrahimovic har charmat USA storligen under sin relativt korta tid i landet. Han har besökt Jimmy Kimmels talkshow och fått både värd och publik att skratta, han har deltagit i en sketch hos James Corben och blivit intervjuad i allsköns storprogram.

Och Zlatan har inte direkt legat på latsidan när det gäller att bjuda på minnesvärda citat. Ett av de mer uppseendeväckande i den kategorin kom i april, när han gästade Dan Patricks radioprogram på stationen Premiere Radio Networks. Då fick Zlatan frågan om hur han skulle kunna hjälpa det amerikanska landslaget att nå framgångar – och kom med ett radikalt och något vulgärt förslag.

Seger reagerar på Zlatans skämt

– Om jag vore singel skulle jag sprida mina investeringar här i USA och ni skulle få en massa framtida fotbollslegendarer. Men jag är redan upptagen med min fru och mina två barn, sa Zlatan då. 

Patrick skrattade gott åt utspelet – men uppenbarligen var Helena Seger inte alls lika road. Det avslöjade Zlatan i en ny intervju med samme Patrick

– Hon sa: "Tror att du är rolig?". Men jag sa: "Nej, jag var allvarlig". Det är sant. Men jag delar inte med mig av mig själv. Jag har min fru. Hon är den enda som får min investering, säger Zlatan. 

”Mina barn är ninjor”

Patrick tog också fasta på hur Zlatan beskrev sina två barn Maximilian och Vincent. 

– Jag har två ninjor hemma. Jag försöker uppfostra dem som ninjor, säger Zlatan. 

Zlatan har tidigare pratat om hur Maximilian och Vincent hanterar uppståndelsen kring sin superkända pappa. 

– Jag tror inte de är intresserade, säger Zlatan. De bryr sig inte. De är precis som jag – de tycker att de är bäst. De tycker att de är bättre än jag. Och det är de troligen också. Vi har många egon i familjen, men det är bra. Jag gillar det, har Zlatan sagt till lokalradiostationen CROQ-FM. 


FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

LÄS MER: Uefa Nations League – allt du behöver veta 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.