Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ex-flickvännen berättar sin sanning om Ronaldo

Cristiano Ronaldo. Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN
Jasmine Lennard. Foto: RICHARD HARDING / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Kathryn Mayorga anklagar Cristiano Ronaldo för våldtäkt.

Nu får hon stöd av fotbollsstjärnans exflickvän – som bland annat kallar honom för ”en psykopat” och säger sig sitta på bevismaterial som kan fälla 33-åringen. 

”Ingen har en aning om hur han egentligen är. Hade folk fått veta hälften hade de blivit skräckslagna”, skriver Jasmine Lennard på Twitter. 

Drygt ett år har gått sen de första anonyma våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo kom. 

Och under hösten trädde amerikanskan Kathryn Mayorga, 35, fram i Der Spiegel där hon i detalj förklarade hur Ronaldo förgrep sig på henne efter en utekväll i Las Vegas 2009.

Den tyska tidningen påstod sig ha kommit över dokument från den portugisiske fotbollsstjärnans samtal med sin advokat – där Ronaldo ska ha erkänt att Mayorga sa både ”nej” och ”sluta” under kvällen. 

Något som Ronaldo snabbt nekade till.

”Jag förnekar å det grövsta anklagelserna mot mig. Våldtäkt är ett fruktansvärt brott som går emot allt jag är och står för. Även om jag vill rentvå mitt namn, så tänker jag inte bidra till mediespektaklet som startats av folk som vill marknadsföra sig själva på min bekostnad”, skrev han på Twitter. 

 

Cristiano Ronaldo och Kathryn Mayorga. Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / AP TT NYHETSBYRÅN

 

Exflickvännen: ”Ronaldo är en psykopat”

Sen dess har Las Vegas-polisen åter öppnat upp utredningen mot den portugisiske fotbollsstjärnan och 33-åringen riskerar, vid en eventuell fällande dom, fängelsestraff i USA.

Nu får Kathryn Mayorga stöd av Cristiano Ronaldos exflickvän Jasmine Lennard. Hon var tillsammans med fotbollsspelaren för tio år sen, men enligt The Sun har hon nu avslöjat att hon har fortsatt kontakt med 33-åringen, som nu spelar i italienska Juventus.

Bland annat kallar hon Ronaldo för ”en psykopat” och säger sig ha bevis som styrker hennes egna anklagelser mot honom.

”Jag tänker inte sitta och se honom ljuga mer. Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa henne (Mayorga). Jag har meddelanden och inspelningar som kommer bli ovärderliga för Kathryn och hennes team när de ska visa hans sanna jag”.

”Hela hans liv är en lögn”

Hon fortsätter:

”Han är en mobbare och en lögnare. En jävla psykopat. Hela hans liv är en lögn. Ingen skulle tro på sakerna jag kommer att dela med mig av om jag inte satt på bevis – vilket jag har i överflöd eftersom jag är en smart tjej”, skriver Lennard på Twitter.

Hon skriver vidare att hon har sparat hundratals meddelanden från Ronaldo, som hon beskriver som ”ett kontrollfreak”. I konversationen ska han bland annat ha berättat om ”sexuella erövringar" som liknar fallet med Mayorga.