Foto: Toussaint Kluiters / Epa / Scanpix
 Foto: Toussaint Kluiters / Epa / Scanpix

Här fortsätter Ola Toivonens målsuccé

Publicerad
Uppdaterad
Ola Toivonens succé i PSV fortsätter.
I går i ligamatchen mot Heracles smällde han in två nya mål.
- Vi visade stort tålamod, säger Toivonen.
Svenska landslagsstjärnan är nu uppe i elva ligamål efter två nya mot bottenlaget Heracles.
24-årige Toivonen har en stark vecka bakom sig målmässigt.
I Europa League sänkte han Sampdoria i torsdags med två avgörande mål - och i går var det dags igen när Toivonen gjorde 2- 1 och 3- 2 hemma mot Heracles.
- Vi spelade riktigt bra mot Sampdoria senast och vi fortsatte i samma stil nu mot Heracles. Vi visade stort tålamod i dag (läs i går) eftersom vi hamnade i underläge i inledningen av matchen. Men sedan löste det sig och vi kunde vinna, säger Ola Toivonen till klubbens hemsida.

Berg målskytt

Även Marcus Berg, som kom i den 90:e minuten, fick näta - efter en lång tids måltorka.
Tränaren Fred Rutten hyllade sitt lag:
- Jag tycker att vi gör bra avvägningar hela matchen och vi törs gå framåt när vi har läge och försvara oss när vi verkligen måste göra det. Det är bra egenskaper. Vi har många intelligenta fotbollsspelare i det här laget, säger han.
PSV leder den holländska ligan på målskillnad före Twente.
Svensklaget Groningen återfinns på tredje plats, fyra poäng bakom PSV.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag