Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är doldisen som kan bräcka Zlatan

Zlatan Ibrahimovics klackmål mot Bastia är nominerat som "årets mål". Bland konkurrenterna finns Robin van Persie, James Rodriguez - och okända Stephanie Roche.

– Jag är väldigt glad över att ha blivit nominerad till årets mål, säger hon till Breaking News.

Ifjol vann Zlatan Ibrahimovic priset för årets snyggaste mål, och i år är han återigen nominerad i Fifa Puskas Award. Men han kan få se sig besegrad - av irländska Stephanie Roche.

"En fantastisk känsla"

Den 25-åriga anfallaren är den enda kvinnan som är nominerad till priset, och medger själv att hon är väldigt överraskad.

– Självklart var det en stor överraskning men det är ett stort lyft. Inte bara för mig själv, utan för damfotbollen och i synnerhet damernas National League. Det är en fantastisk känsla att se mig själv på listan, säger hon.

Roche spelar för närvarande i ASPTT Albi, men målet hon är nominerad för gjordes när hon representerade Peamount United. Hon har spelat för irländska landslaget sedan 2008, där hon har gjort fyra mål på 28 matcher.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.