Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är budet som Milosevic nobbat

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Alexander Milosevic bröt kontraktet med Vejle strax innan nyår - och nu är den förre AIK-försvararen på jakt efter en ny klubb.

Enligt uppgifter till SportExpressen tackade Milosevic nyligen nej till ett bud från den cypriotiska storklubben Apoel FC.

Det var strax innan nyår som Alexander Milosevic, 28, bröt kontraktet med danska klubben Vejle. Spelaren anslöt till klubben i somras och skrev ett kontrakt över två år med överenskommelsen att avtalet kunde brytas redan efter sex månader - något parterna valde att utnyttja i december. 

Totalt blev det alltså tio matcher i den danska superligan och nu är den förre AIK-försvararen på jakt efter en ny klubbadress.

Nobbade bud från Cypern

Intresse finns från både turkiska och ryska klubbar men spelaren har ännu inte fattat ett beslut om framtiden. Enligt SportExpressens källor tackade Milosevic också nyligen nej till ett bud från den cypriotiska storklubben Apoel FC.

Milosevic lämnade AIK i februari 2019 efter att ha vunnit SM-guld med klubben och tog klivet till Championship-klubben Nottingham Forest. Försvararen har tidigare representerat Besiktas, Hannover 96, Darmstadt och Caykur Rizespor.

I en intervju med SportExpressen i somras berättade Milosevic att han gärna återvänder till AIK i framtiden men att han har ett till utlandsäventyr i sig.

– När jag väl kommer tillbaka till AIK vill jag stanna där och spela karriären ut. Jag känner fortfarande att jag har tid, jag är 28 år gammal som mittback, jag har tid på mig att vara utomlands och tiden i England gav mig mersmak, sa han då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.