Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han sköts kallblodigt ihjäl på en nattklubb

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Venezuelanska fotbollen sörjer ett tragiskt dödsfall.

Proffsspelaren Jhonny Perozo, 29, dödades natten till söndag på en nattklubb.

"Vi är chockade över hans plötsliga bortgång", skriver klubben FC Zulia på sin hemsida.

Försvararen Jhonny Perozo har gjort över 40 matcher i den venezuelanska högstaligan de senaste säsongerna. Men sedan december i fjol tillhör han inte längre FC Zulia, som slutade på fjortonde plats i Primera División.

Nu sörjer laget hans plötsliga bortgång. Mordet inträffade natten till söndag omkring klockan 05:30 i staden Lagunillas, Venezuela.

Perozo var på en nattklubb tillsammans med vännen och fotbollsspelaren Jaime Tei, 28, och dennes bror Carlos. Vittnen berättar, enligt Diario La Verdad, att en man anlände till nattklubben i en svart bil och konfronterade de tre männen innan han försvann från platsen.

"En stor människa"

Han ska sedan ha återvänt med ett vapen och skjutit Perozo två gånger i huvudet, som dog direkt på plats. En chockad Jaime Tei sköts därefter i bröstet och armen när han följde hela händelseförloppet. Carlos Tei överlevde då han gömde sig under bordet.

"Vi har förlorat en bra fotbollsspelare och en stor människa", skriver FC Zulia på sin hemsida.

Jhonny Perozo lämnar fru och två barn efter sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.