Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han flyr från kliniken efter sin kärleksresa

Nadine Goncalves och Tiago Ramos.
Neymar hade ett tag en flera år yngre styvpappa.
Foto: MARC AUSSET LACROIX / BEST IMAGE/IBL

Neymars ex-styvpappa Tiago Ramos har haft ett tufft år.

Först brakande förhållandet med Nadine Goncalves samman och nu rapporterar brasilianska medier att han flytt från psykiatrisk klinik.

Neymars mamma Nadine Goncalves äktenskap var en följetong under 2020.

2016 gjorde hon slut med fotbollsstjärnans pappa efter att de varit gifta i 25 år och i stället hittade hon kärleken i den 30 år yngre e-sportaren och modellen Tiago Ramos, 22.

Neymar fick därmed en styvpappa som var flera år yngre än han själv och han gratulerade sin mamma till den nya kärleken i april förra året.

”Var lycklig mamma – jag älskar dig”, skrev Neymar i kommentarsfältet till en Instagram-bild på paret.

Men förhållandet har varit stormigt och kort efter Neymars lyckönskning kom rapporter om att Goncalves och Ramos inte var tillsammans längre. Dessutom anklagades Neymar för homofobiska kommentarer till sin bisexuelle styvpappa i samma veva. 

Tiago Ramos flydde från kliniken

I maj förra året skrev The Sun att Nadine Goncalves och Tiago Ramos hade återförenats men nu har nya rapporter kommit kring paret.

”Enligt kolumnisten Bruno Tálamo togs Tiago Ramos in på en psykiatrisk klinik efter att han återvände från Cancún”, skriver den brasilianska sporttidningen Lance!.

Tidningen skriver att Nadine Goncalves och Tiago Ramos åkte till den mexikanska staden Cancún i ett försök att återförenas – men förgäves. 

I stället lades Ramos in på en psykiatrisk klinik.

”Efter en vecka flydde influencern från kliniken eftersom han inte kunde hantera reglerna för att vara inlagd”, skriver Lance!.

Tiago Ramos har tidigare publicerat en video på Instagram där han hotade med att kasta sig ut från ett höghus och han har även berättat att han blev knivhuggen på en nattklubb i december.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.