Foto: TAMAS KOVACS / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: TAMAS KOVACS / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: TAMAS KOVACS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USAFoto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USA
 Foto: NURPHOTO - S / XAVIER BONILLA/NURPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Bekräftat: Han är bäst i nya FIFA 18

Publicerad

Vem är bäst i Fifa 18?

Leo Messi eller Cristiano Ronaldo?

Efter en tid av spekulationer står det nu klart vem som rankas högst i det kommande spelet – efter att spelarkorten nu blivit officiella.

Snart släpper EA Sports den nya versionen av sitt omåttligt populära fotbollsspel.

Och precis som föregående år har en av de hetaste diskussionerna varit: Vem är bäst i spelet, Leo Messi eller Cristiano Ronaldo.

Under måndagen kom svaret.

Sport Bible skrev under måndagen att korten för de tio bästa spelarna i nya Fifa 18 hade läckt ut och nu står det klart att det återigen är Real Madrids Cristiano Ronaldo som är vassast i spelet.

LÄS MER: Här är allt du behöver veta om FIFA 18 

Ronaldo bättre än Messi i Fifa 18

Portugisen, som vann både Champions League och ligan i våras, landar på 94 i betyg och tvåan Leo Messi på 93.

Cristiano Ronaldo:

Snabbhet: 92
Skott: 92
Pass: 81
Dribbling: 91
Defensiv: 33
Fysik: 81

Leo Messi:

Snabbhet: 89
Skott: 91
Pass: 86
Dribbling: 96
Defensiv: 26
Fysik: 61

Foto: XU JINQUAN / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Fansen rasande på Zlatan-betyget

Zlatan Ibrahimovics helhetsbetyg har sänkts till 88 i det nya spelet och den svenske superstjärnan rankas nu vara 31:a bäst i spelet. Det är framför allt "Ibras" snabbhet som har sänkts, något som har fått flera spelantusiaster att gå i taket på sociala medier.

Verkligen? Ibras snabbhet är 65? Vad i helvete. Ni dödar honom och ni dödar spelet", skriver en twittrare, som också är upprörd över att Ibrahimovics dribblingsförmåga bara belönas med 82 poäng.

"Zlatan är inte snabb, men kom igen... 65?", skriver en annan person.

En annan upprörd Fifa 18-konnässör nöjer sig helt enkelt med att skriva:

"Åh, herregud".

Topp tio i Fifa 18

1. Cristiano Ronaldo, Real Madrid, 94

2. Leo Messi, Barcelona, 93

3. Neymar Jr, PSG, 92

4. Luis Suarez, Barcelona, 92

5. Manuel Neuer, Bayern München, 92

6. Robert Lewandowski, Bayern München, 91

7. Sergio Ramos, Real Madrid, 90

8. Eden Hazard, Chelsea, 90

9. Gonzalo Higuain, Juventus, 90

10. Toni Kroos, Real Madrid, 90

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag