Premium:

Hammarbys miljonregn efter Odilons nya succé

IFK Norrköping är på väg mot en rekordförsäljning, Malmö FF har snart ett nyförvärv på plats och miljonregn över Hammarby efter att Odilon Kossounou vunnit ligan med Club Brugge.  Det är några av ämnena som avhandlas i veckans Sillyrummet. Där tar Daniel ”Disco” Kristoffersson med er bakom kulisserna på några av de hetaste snackisarna i fotbolls-Sverige. Bland annat om: 

✓ Norrköpings kommande försäljning av Haksabanovic 

✓ MFF:s nyförvärv snart på plats för läkarundersökning

✓ Hammarby får in ytterligare miljoner för Odilons ligavinst 

✓ Djurgården och flera allsvenska klubbar erbjudna Sam Johnson  

✓ Parma kan värva svensk talang

✓ Plus mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.