Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gyökeres är klar för ny klubb i England

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA

Här är Viktor Gyökeres nya klubb. 

Anfallaren går på lån till Coventry City i engelska The Championship, uppger The Athletic. 

Viktor Gyökeres lånades ut från Brighton till Swansea inför den här säsongen, men under tiden i Swansea har ha haft svårt att få speltid och inte riktigt fått chansen. Och i dagarna avslöjade The Athletic att Swansea skulle bryta lånet och att spelaren skulle gå till en annan klubb i The Championship. 

Blir officiellt snart 

Och det blir en flytt till Coventry City, uppger The Athletic under torsdagen.  

Svensken väntas göra sitt första träningspass med klubben i dag. Gyökeres gjorde sitt första och enda mål i Swansea den 9 januari när Swansea besegrade Stevenage i FA-cupen med 2-0. 

Såväl Malmö FF som flera klubbar i The Championship och Nederländerna var intresserade av att låna spelaren. I MFF:s fall handlade det dock om ett köp om det skulle blivit en övergång. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.