Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guidetti målskytt igen – efter alla flyttrykten

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

John Guidetti fortsätter att övertyga under försäsongen.

För andra gången på tre matcher gjorde han i dag mål för Celta Vigo.

Ett drömbesked för Guidetti som förra säsongen hade det tufft i det spanska laget.

Bara sex minuter in på försäsongsmötet mot tyska Bayer Leverkusen såg John Guidetti till att hamna i målprotokollet. 

Med ett tungt skott som gick via överliggaren in i mål kunde den svenska anfallaren göra 1-0 för sitt Celta Vigo, och sitt andra mål på lagets tre senaste matcher. 

Och i upptakten av den andra halvleken kom Guidetti att utöka sin målskörd då han gjorde 2-0 för Celta. Matchen slutade 3-3 efter en målexplosion i matchens slutskede.

Den 29 juli reducerade han till 2-1 när Celta ställdes mot engelska Brentford. 

Och de två målen kom lägligt för den svenska anfallaren som enligt uppgifter från spanska medier haft hårda krav på sig under försäsongen - med framtiden på spel.

Flyttrykten omgärdar Guidetti

Annars har det mesta av snacket kring John Guidetti den senaste tiden handlat om hans vara eller inte vara i den spanska ligafotbollen. För två dagar sedan kom uppgifter om att såväl Torino som Udinese i den italienska förstaligan ville värva svensken inför kommande säsong.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.