Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Guidetti: ”Kommer aldrig släppa taget”

John Guidetti med frun Sanna Foto: ELLAFI MELI PETERSSON /EXP/TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYRÅN
Guidetti i den svenska landslagströjan Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

John Guidetti och Sanna Dahlström har varit tillsammans i över tio år. 

Nu har paret gift sig. 

”Kommer aldrig släppa taget”, skriver fotbollsstjärnan på Instagram.

Fotbollsspelaren John Guidetti och Sanna Dahlström, youtuber och influencer, har känt varandra sedan barndomen, och har varit ett par sedan unga tonåren. 

Guidetti och Dahlström har barnen Nellie och Mason tillsammans och i helgen tog de nästa steg i sin relation, när de gifte sig.. På sina Instagram-konton visar paret upp bilder från sitt bröllop. 

Dahlström skriver ”Mrs Guidetti” till en bild från vigseln där paret kysser varandra. John Guidetti har lagt upp samma bild på sitt konto, och skriver:

”Jag såg dig första gången när jag var tolv, blev kär första gången när jag var 14 och tog tag i dig när jag var 17 och kommer aldrig släppa taget”. 

https://www.instagram.com/p/Byxbmx-HPy_/

Guidettis landslagskollega Albin Ekdal och Viasat-experten Bojan Djordjic är två av flera fotbollsprofiler som hyllar paret i kommentarfältet under bilden. 

På de nyblivna äkta makarnas bilder syns hur Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja Nilsson Lindelöf deltagit i vigseln. 

Guidetti om förlovningen

Inför EM 2016 berättade den 27-åriga anfallaren om förlovningen med Sanna Dahlström, och att han satsade på ett klassiskt frieri där han gick ner på knä.

– Självklart. Jag ringde svärfar också så jag gjorde det enligt skolboken, sa Guidetti då.

Alavés-spelaren hade avslöjat förlovningen på sitt Instagram-konto, där han skrev följande:

”Bara för dig ska jag vandra genom eld trampa på spik mattor för att ge dig hjälp! Du är mitt liv, min kärlek, min bästa vän. Hon sa JA, Sanna Guidetti”.