Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Glädjebeskedet: Då gör Zlatan comeback

Foto: XINHUA VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/XINHUA WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en match sedan i början av september. 

Men i helgen ska superstjärnan vara spelklar. 

Enligt Sky Italia är svensken tillbaka i full träning och siktar på comeback mot Hellas Verona. 

Zlatan Ibrahimovics säsong har hittills kantats av skador. Den svenske superstjärnan missade säsongsinledningen på grund av knäskadan han ådrog sig förra säsongen, vilken även ledde till att han missade EM. Ibra gjorde comeback i början av september och skrev in sig i målprotokollet direkt. Ibrahimovic satte 2-0-målet mot Lazio på San siro, men sedan kom bakslaget. 

40-åringen drog på sig en hälsenskada vilket betydde att han missade flertalet matcher, och dessutom missade anfallaren Sveriges VM-kvalmatcher. 

Kan spela redan till helgen

Men nu kommer det ett glädjebesked. 

Sky Italia rapporterar under torsdagen att Zlatan är tillbaka i full träning med laget och en comeback mot Hellas Verona i helgen kan mycke väl vara möjligt. Milan har ett par viktiga matcher framför sig. Först möter de Verona i Serie A och därefter väntar Porto i Champions League. Zlatan kan också vara aktuell för Janne Anderssons landslag när VM-kvalet ska avgöras om drygt en månad. Sverige möter först Georgien och därefter Spanien i Sevilla. 

TV: Han ersättar Zlatan i landslaget

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.