Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: FAMEFLYNETUK/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURESFoto: FAMEFLYNETUK/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
 Foto: FAMEFLYNETUK/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: IMAGO/NORBERT SCHMIDT / IMAGO/NORBERT SCHMIDT IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO/NORBERT SCHMIDT / IMAGO/NORBERT SCHMIDT IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO/NORBERT SCHMIDT / IMAGO/NORBERT SCHMIDT IMAGO SPORTFOTODIENST

"Gazzas" oväntade plan efter förfallet

Publicerad

Paul Gascoigne har återhämtat sig från sitt missbruk.

På Twitter spekulerar nu den brittiske ikonen om ett oväntat karriärsval.

"Jag kanske ska bli busschaufför", skriver Gazza på Twitter.  

Efter karriären har Paul Gascoigne kämpat mot missbruk av såväl alkohol som droger. Som en konsekvens av missbruket har "Gazza" varit inblandad i en rad skandaler, men har under de senaste åren påstått sig vara återhämtad från sina beroenden. 

Men så sent som i december fick Gascoigne ett återfall, och fick föras till sjukhus efter att ha hittats blodig på ett hotellrum. Samtidigt dök det upp oroväckande bilder på "Gazza" i brittiska tabloider. 

Men den åttonde januari skickade Paul Gascoigne en positiv hälsning till sina fans. "Gazza" återaktiverade sitt twitterkonto igen, och lade ut en bild på sig själv på vilken han såg ut att må betydligt bättre än tidigare.

"Jag är tillbaka, gänget, jag vill bara hälsa alla gott nytt år och jag kan själv inte bärga mig inför ett fantastiskt 2018", skrev Gascoigne på Twitter. 

 

Läs mer: Noa Bachners reportage från Paul Gascoignes hemstad

 

Paul Gascoignes nya plan

Och Gascoigne har inlett twitteråret 2018 i en rasande takt, och interagerar friskt med sina följare. Bland annat diskuterar han vilka yrken som skulle kunna passa honom i framtiden.

"Jag kanske ska bli busschaufför, jag har gjort det ett par gånger tidigare och var ganska bra på det", skriver Gascoigne på Twitter. 

Gascoigne slog igenom i Newcastle i slutet av 80-talet innan han lämnade klubben för spel i Tottenham. Under Italien-VM 1990 var han en av de stora stjärnorna i det England som tog sig till semifinal.

Två år senare blev han en av de första engelsmännen som tog flytten till Italien och Lazio. Han avslutade Premier League-karriären med spel i Everton.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag