Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Gazzas" oväntade plan efter förfallet

Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: FAMEFLYNETUK/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: IMAGO/NORBERT SCHMIDT / IMAGO/NORBERT SCHMIDT IMAGO SPORTFOTODIENST

Paul Gascoigne har återhämtat sig från sitt missbruk.

På Twitter spekulerar nu den brittiske ikonen om ett oväntat karriärsval.

"Jag kanske ska bli busschaufför", skriver Gazza på Twitter.  

Efter karriären har Paul Gascoigne kämpat mot missbruk av såväl alkohol som droger. Som en konsekvens av missbruket har "Gazza" varit inblandad i en rad skandaler, men har under de senaste åren påstått sig vara återhämtad från sina beroenden. 

Men så sent som i december fick Gascoigne ett återfall, och fick föras till sjukhus efter att ha hittats blodig på ett hotellrum. Samtidigt dök det upp oroväckande bilder på "Gazza" i brittiska tabloider. 

Men den åttonde januari skickade Paul Gascoigne en positiv hälsning till sina fans. "Gazza" återaktiverade sitt twitterkonto igen, och lade ut en bild på sig själv på vilken han såg ut att må betydligt bättre än tidigare.

"Jag är tillbaka, gänget, jag vill bara hälsa alla gott nytt år och jag kan själv inte bärga mig inför ett fantastiskt 2018", skrev Gascoigne på Twitter. 

 

Läs mer: Noa Bachners reportage från Paul Gascoignes hemstad

 

Paul Gascoignes nya plan

Och Gascoigne har inlett twitteråret 2018 i en rasande takt, och interagerar friskt med sina följare. Bland annat diskuterar han vilka yrken som skulle kunna passa honom i framtiden.

"Jag kanske ska bli busschaufför, jag har gjort det ett par gånger tidigare och var ganska bra på det", skriver Gascoigne på Twitter. 

Gascoigne slog igenom i Newcastle i slutet av 80-talet innan han lämnade klubben för spel i Tottenham. Under Italien-VM 1990 var han en av de stora stjärnorna i det England som tog sig till semifinal.

Två år senare blev han en av de första engelsmännen som tog flytten till Italien och Lazio. Han avslutade Premier League-karriären med spel i Everton.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!